Nu drar vi!

God morrn, idag ska jag till spanien, HEHEHE, som ni redan visste ;D ska packa det sista + handbagage nu, så hörs vi kanske innan vi drar, annars när vi landar, pussen!

imon drar vi! ♥

Hej älsklingar! jag e hemma nu, har varit med i ngra timmar mer nt pallat blogga, haha (a'. Idag gick jag iaf upp tidigt och lämmna min syster på dagis, sen gick jag hem och sov, men vakna av min bror vid elva :/ ringde då haanna och steffi, skulle till stan :) steffi kunne nt, för hon hadde bränt dig sjukt mkt i solen, hehe min lelle kröfta (a'. men iaf, så träffa jag hanna i stan sen vid två, så traska vi runder där, jag köpte ett par solglasögon till imorrn, ;D och från spanien blirre videoinlägg, pallar nt skriva då. eller ja, det e om vi får tag i internet vill säga ;) men förhoppningsvis ;p. Nu sitter jag bara och bloggar, försöker packa med det e såååå svååååårt! Har tjatat på mamma två timmar nu om att fjorton par skor, varav tre flipflopp och resten klackar, inte e för mnga för en vecka. men åååå, hon fattar ju ingenting! hmpf... detta e precis som hullingaröd när vi bara fick ta med en väska i packing! aja, nu måste jag återgå, vi hörs ikväll och imorrn bitti, pussar! <3

Hej...

...på dig. gjorde ett videoinlögg innan, men venne om jag vågar lägga in det, HAHA. ska göra ngt nu, vi hörs sen. ouss! <3

DAMP.

Människa, inse, det e allvar detta. du vill nt att det ska va det, but sorry. deal with it, since you don't want my help.

Ungjävelhanna. loveu <3

Tackar Gud för jag är född i November.

Vi var ute och körde moppe idag, jag hanna och Steffi. På samma moppe. För jag va i stugan dom ska bo i i en månad. vi hadde vatt och handlat, och va påväg tbx. Så när vi kör där, ser vi polisen, påväg till andra hållet. Och kanske hundra meter åt hållet det va påväg till va där en sån sak man kunne svänga och vända på. Så sitter jag och steffi och glor bak, när jag ser att dom bromsar in där man kan svänga, eller sätter på dom lamporna dom tänder bär man saktar in. och då blev det snabba puckar. Det var en eller två husbilar mellan oss och polisen, så vi hadde pyttelite tid. men hannas segemoppe går bara i femti, och poliserna körde ju självklart mkt snabbare. men det tänker man inte på, så vi bara gasa. jag skrek till hanna, "gasa gasa gasa!!!" medan steffi satt helt förtvivlad "jag vill inte vara med mer..." så körde husbilarna om oss, så körde då polisen efter oss. Vi svängde in och skulle köra över en åker till skogen så en kunne hoppa av och vi kunne köra iväg, men när vi hadde svängt kom vi ju icke långt innan polisen hann iffatt oss, kanske fem meter. vi stanna, och polisen gick ur bilen.

Polis; jaha, färsäkte ni köra ifrån oss eller? det har ingen lyckats med hittils.

Hanna; nej, jag skulle bara stanna och ville inte göra det mitt ute på vägen.

Polis; nehe, (men trodde ju nt på det), och ni e tre på moppen? det var ju inte smart, detta blir dyrt. Hur gammla e ni?

Hanna (fortfarande lungn); femton

Steffi (andas knappt, men mkt lungt och sakta, panik men försöker lunga sig); femton (-93;a)

Jag; (gällt som en kråka skakandes) fjorton

sen gick dom igenom en massa, och det sluta med att Hanna fick femhundra i böter för hon körde, och Steffi fick 500 i böter för hon åkte längst bak som tredje person. Plus att dom fick varsen prick i registret på köpet. Så 333:- kr var till oss, plus två halvförstörda framtidar pga att vi inte orka köra två vändor.
Fyfan, aldrig mer. Tackar gud för jag e född i November och varken fick böter eller prick då jag inte e straffmyndig.
Tur i oturen, men fyfan.


har jag nämt att jag hatar poliser? Annars gör jag det nu, jävla svin.

svaren!

Hur har din dag varigt? ha det bra! den har varigt bra, tack så mycket! och din? :)

vad gjorde du på midsommar? och var det kul? kramen! jag var hos en kompis och hade rolight, läs mer på pyttipannahanna.blogg.se om det skulle intressera dig, hihi (a'

varför lägger du aldrig ut outfits? (: du har alltid så fina käder på det bilder vi får se, haha för jag e sååå slööööö! jag orkar inte, men ska skärpa mig ;D och tack så mkt, hehe!


har du gjirt din bloggdesign helt själv? och varför har du bara en ipod på komentars sidan och inte på det andra? puss  ja, designen är enkel och hemmagjord. Ipoden la en snäll kompis in nör hon skulle designa bloggen a million years ago, och jag har nt orkat ta bort den överallt efter designbyten, hehe.

kommer du ha fråhestund snart igen? visst?

Den ultimata bloggfrågan som måste ställas; Kenza, blondinbella, eller Kissie? Motivering tack!
fin blogg du har här (:
Hej! tack så mkt. Och som svar; Kenza. hon är en stor förebild, då jag är djurrättsaktivist och tkr att allt blondinbella gör inte kan väga upp det faktum att hon bär päls, och att hon tkr att ursäkter som att man alltid har gjort det gör hela sakern okej. Men jaja . för 1000 årsedan åt vi varrandra och för 200 årsedan hade vi speciellt mörkhyade, men även ljushyade til slavar - är det oxå ok? skulle inte tro det va? och hennes ständiga tjat om att man inte ska vara smal - hur tror hon det känns för folk med otroligt bra ämmnetsommsättning? Har vänner som mår dåligt över hur smala dom e, och att dom inte går upp ett gram hur mkt dom än äter. Att sveriges största bloggare sedan trycker ner dom ännumer i varje inlägg gör inte saken bättre. Hjälp gärna folk med ätstörningar eller liknande, men kalla inte smala folk "fula" eller något i den stilen. Kissie tänker jag knappt gå in på, hennes blogg läser jag aldrig då jag tkr det är slöseri med tid att läsa om bantningspiller hos en  förvirad och osäker  pinne som söker uppmärksamhet och bekreftelse om att hon duger vareviga dag.

varför började du blogga? och hur länge har du bloggat? börja blogga gjorde jag för jag måste ha ett ställe att skriva av mig på. Och för att kunna hålla reda på när jag gjorde olika saker, tex va på läger, utomlands, osv. jag har bloggat på denna bloggadress sen i november förra året, men har haft tre bloggar innan plus två nogghemsidor (:

Hur många läsare har du om dagen, på ett ungefär? olika, men i snitt kanske 400-500? (;

varifrån kommer den vita kläningen och de skorna du har på din profilbild? riktigt fin. fin blogg, kramen! Tack! klänningen kommer från gina tricot, 250:- och finns kanske kvar, och skorna kommer från Scorett, 650:- och tror det med finns kvar. kram!

vad andvänder du för mascara? puss <3 haha, jag andvänder minst tre olika mascaras sammtidigt, först Loreal telescopic mascara, den silvriga, sen maybiline stilletto ngt, sen maybilline's gula&lilla Colosal ngt :) puss

tjänar du några pengar på din blogg? och hur mycket då? :) tack för en fin blogg, kram ja, pengar tjänar jag ibland, bhur mkt vill jag dock hålla för mig själv då det ät mkt olika. hoppas det e ok. :)


så ja, inte sp mnga frågor men ngra iaf. ha en bra kväll, så hörs vi. puss"

Frågestund

Jag kör ändå på en liten frågestund, även om jag nt färväntar mig mnga frågor. Går igenom dom, publicerar, och svarar runt tio ikväll, så passa på (: <3

Godmorron!

Vakna nyss, hehe. Igår somna jag runt tre tiden, höll ju på med designen som ni kanske ser. Jag tänkte äver köra på en frågastund ikväll kanske? känns otroligt mesigt då jag förmodligen nt kmr få mer än tio femton frågor, men då jag inte har ngt annat att göra - why not? menmen, vi fååårr la see ;) någon där ute som vet var man kan typ hyra sånt trådlöst trådlöst internet, asså sånt man kopplar in en lite burk i datan och voilá! internet? hehe. och om sånna funkar i spanien dit jag ska på torsdag? :D:D:D längtar sönder mig, hehe. Jag, mamma, bror, och syster, plus 3 andra familjer, en vecka i Barcelona - vadå shoppa? :D


Idag ska jag åka och fira pappsi, som fyllde år i freeedaaaggs. e hos mamma nu, men han hä,tar oss vid två för att köra t Rydebäck. Venne hur länge vi stannar, men till ikväll ngn gg antar jag? måsta bara vara hemme eller vid en data så jag kan Chatta med Frida - live from LA. På sin blogg, spotlighton.blogg.se , bloggar hon minst en gg dag från Los Angeles, och senare från San franisisco och den heliga staden för casinospelare; Las Vegas. Sen att jag nt får träffa ungjävlen på en månad, det får hon helt enkelt sota för när hon kmr hem =) nä, nu ska jag gå och göra v mig, (det va en löng, men det lät bättre än; nu ska jag gå och lägga mig igen, villket e sanningen för jag e så inihelvetes trött) och så ska jag se om jag hinner blogga innan pappa hämtar osss, annars hörs vi ikväll.

många pussar!


sen i fredags, vi hadde en hemmagjord maskerad :D mer on kvällen på
Hannas blogg - pyttipannahanna.blogg.se
Steffis blogg - stefanieaxelsson.blogg.se

pööözz.

oscars

oscar har bärjat blogga. du hittar han här , på coldsteps.blogg.se, och klicka på all reklam.

pussar!

Ny design på G

ska få den klart till ikväll, puss! <3

Glad midsommar älsklingar!

jag hanna, och steffi kör klädpimp och musik "untill the break of dawn"  bilder kommer snart! pussar! <3

pallar nt blogga nu

hör sen puss <3

<3



Lyrics:

Youre trying to be, a Vampire
Pointy fangs, suckin blood-ud
But then ya see, its a lot harder
When youre allergic, to the garlic
Just like Twilight, ay ay ay
Youre trying to be a Vampire
Just like Twilight, ay ay ay
Youre trying to be Isabella
Just like Twilight, ay ay ay
Youre trying to find your own Edward
Just like Twilight, ay ay ay
You wish your last name was Cullen
Just like Twilight, Twilight

[E.D.W.A.R.D.]

Never mind what haters say, Twilight and Potter arent the same
One includes the wizards way, the others got them deadly fangs
Since the day you read the page, that started this obsessive faze
You knew for sure that this book was something that was here to stay
Consider it a daily stage, to finish each chapter page to page
And now youre so hooked on Vampires, all your friends are becoming afraid
Youve never been a believer, now you know for sure that they aint fake
You totally fixed up your MySpace, now Mrs. Cullen is your Display Name
You saw the movie tonight, and now youre annoyed that you have to wait
But I promise, if youre patient, itll happen, New Moon is on the way
Time passes. Even when each tick of the second hand aches
Been 17 awhile, because gangstas never have to face their age
You say your like Bella, cause youre identical in every way
I cant believe thats true, have you ever punched a werewolf in the face?
Vampires are your life, since Twilight has presented them in a romantic way
You got faith, and I heard you speak to Stephanie Meyer when you pray

Youre trying to be, a Vampire
Pointy fangs, suckin blood-ud
But then ya see, its a lot harder
When youre allergic, to the garlic
Just like Twilight, ay ay ay
Youre trying to be a Vampire
Just like Twilight, ay ay ay
Youre trying to be Isabella
Just like Twilight, ay ay ay
Youre trying to find your own Edward
Just like Twilight, ay ay ay
You wish your last name was Cullen
Just like Twilight, Twilight

[C.U.L.L.E.N.]

Say hi to Isabella Swan, from Arizona to Washington
Say hello to Charlie, cause step-daddy is a baseball star
From Outcast, to the new class. What guy doesnt want a shot with her?
All fightin for affection, but Bellas only eyeing Edward
But Cullen has his problems, leaving Bella completely puzzled
Dont understand his resentment, why hes tryna change his schedule
But after talkin to Jacob, shes filled in on the tribal legends
Edward is in fact a vampire, just like all the other Cullens
But love is love, they fall in love, and everything is goin perfectly
Til James travels to Forks, and decides to do some hunting
Seems like their doomed, but if love is true, theyll make it with each other
But James aint gonna have that, so he kidnaps Isabellas mother
With Swan attacked, Edward is back, to make the rescue that needs to be
But Bellas bite, and now a vampire is what she must face as her destiny
But Edward makes the save, and removes the venom effectively
But Bella wants to be a Vampire now, despite what Mr. Cullen believes

Youre trying to be, a Vampire
Pointy fangs, suckin blood-ud
But then ya see, its a lot harder
When youre allergic, to the garlic
Just like Twilight, ay ay ay
Youre trying to be a Vampire
Just like Twilight, ay ay ay
Youre trying to be Isabella
Just like Twilight, ay ay ay
Youre trying to find your own Edward
Just like Twilight, ay ay ay
You wish your last name was Cullen
Just like Twilight, Twilight

[V.A.M.P.I.R.E.]

Edward and Isabella, we wanna see you together
If love is what I think it is, youll be in love forever
Cause no matter what the struggle, true love will always remain
So please just stay together, and keep on thrivin
Take a look at Victoria, and get all violent
Yeah, Laurent, and Jasper
Could never compare, or be as hot
Just like Twilight
Were hangin in the rain, kissin Vamps is our thing, twilight
Transformin when you see the moon
Just like Twilight
Jacob is a loser
Watchin Twilight
Hey Bella
Pick Edward Cullen

The hills.

jag älllllsskkkaaaarr the hills. Feel the rain on your skin


No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

:* <3


Jag e sur.

Idag, eller inatt, åkte min älskade frida till USA. Den jävlen ska vara borta i en månad! En fucking månad. Hur ska jag klara mig utan henne? Jag kommer typ... avlida? Sakna henne olidligt mkt iaf. Min fridafis. jag älskar henne. Frida är en av mina bästa vänner, och närhon kmr tbx, dåjävlar (; iaf frida, om du läser detta, hoppas jag att du har en bra resa, så ses vi så fort du kommer hem, älskar dig.

och sen kunde hon inte ens erbjuda mig en plats i resväskan? tss.... haha ;)
<3


Min otroligt vackra och underbara vän Frida . Hon bloggar btw direkt från USA nu (: <3 läs!

Då va...

1e330b5c05a0779dc3d2853a57c4a80d.png

Kolla varifrån!

Då va skolavslutningen klar, och åttan likså (: nu väntar Lollo på mig i stan, lunchfika (: kommer sakna josefin i skolan, som gick ut nian nu, men det får väl gå (: varma sommarlovspussar till alla!


HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA!










:D med Lollo & hanna, då vi har två och en halv timmes rast. börjar ett, så tre kvart kvar. sånhär musik har spelats hela tiden (: <3
nämnde jag btw att vi slutar åttan imon?

(varför har jag en känsla att elin kommer komentera detta?)   :* puss!

supersupersuper

i skolan nu. imon ärre sommarlov, woho! har inge att skriva och är pissesur.  Puss <3



It's my life.

kan inte ni två bara lämmna mig ifred? jag pallar inte med er, sluta bry er? jag gör vad jag vill, när jag vill. Lever mitt liv på mitt sätt, behöver inte er, speciellt inte om ni ska vara så idiotiska som ni e. låt mig va, puckon.

MSN, yahoo, AIM, facebook....

och mnga fler kan ni nu logga in till via min blogg. I menyn, under profilbilden & nedräkningarna (hehe) väljer man villken sida man vill logga in på, och skriver sedan in andväåndarnamn & lösenord och loggar in. puss! <3

A goldfish's memorie is about 3 sek

i skolan nu, har slöjd, men är klar med alllllt (a' så jag kan nt ha det, sitter med hannas ipod och lyssnar på lejonkungen samtidigt som jag då bloggar ;p 

gårdagen minns jag nt vad jag gjorde, minne som en guldfisk? hehe ;9 idag ska jag iaf severa niorna, vadå närvös? ;o hahaha. men jag ber ngn ta med en kamera, så bjuuuder jag på bilder sen (: nu ska jag g´å, hoppas ni har en fin dag så hörs vi sen, puss! <3

Fuck off.

Såg nyss att det blir regn och 13 grader på tisdag, skolavslutning...... FUCKOFF! :@ varje skolavslutning, hehe.



Tisdag
13°C
KUL JU! haha,

i skolan,...

0-4e60aaa4ec2d1b0bd6ca529281571af4.png

Kolla varifrån!

i skolan, ska snart ha spanska. Hoppas ni har det bra, kärlek!


löv (:...

6282fe88f467ebfc8fc8b0e723ff04b4.png

Kolla varifrån!

löv (: i skolan nu, börjar om ett tag (: hoppas ni har det bra, vi hörs snart. Puss!


ett år.

Om en vecka slutar jag åttan. åttan. Då har ja ett år kvar i grundskolan, sen skills jag från alla. Folk jag kännt i drygt nio år. Folk som format mitt liv till de det e. 

Det känns som nyss jag börja 1;an. Förväntansfull, som alla. Glad, som alla. Lite rädd, som alla. Men det gick ju galant (kanske inte betygen, men jag har underbara vänner som jag vet alltif kmr finnas) jag minns hur vår dåvarande fröken, Gunilla, försökte lära oss villket år det var. Skrev 2000 stort på tavlan. Vi lekte på rasten, stuga, tårta, tvärsa, och allt vad det heter. Vi hade inga problem. Vi lärdes oss plus och minus, och trianglar occ kvadrater. Vi hade rättstavning och Lagom, Mycket, Mera böcker.

Sen börja vi mellanstadiet med ny lärare, lite nya vänner, och växte upp lite. Vi hade en lärare som beundrades av vissa för han kände Henke, och som var svår att övertala att Sandra & Frida inte var syskon. Det var nog här skolan blev pest & pina, men man sakna skolan på ett konstigt sätt. Man sakna inte No, Matte och Idrott. Svenska eller engelska, eller ngt annat ämne, Men man sakna trygheten, hos det bästa vänner man hadde. Och då sluta vi sexan..... So vi grät. det var typ slutet på en era. Ingen visste vad dom skulle göra, hälften skulle byta skola, och även om man svor på att tröffas lika mkt som innan, blir det ju inte så. Slutet av sexan var svår, och jag miste på ett sätt måga vänner. Men tappar helt enkelt kontakten.


Sjuan. Sjuan sjuan sjuan.......... i september förföra året börja vi sjuan. Med vi menar jag det vänner som stannat kvar på skolan, och jag. Från min gammla klass, var vi 7 personer. Och då, i början var v bara med dom vi kände. Klassen var indelad i grupper, dom man kände. Sakta med säkert parades vi ihop i det grupper vi sedan skulle va med resten av året, det vänner vi trivdes med, lite på, och älskade. Jag va mkt med Hanna redan då, precis som nu. I åttan, som jag börja i för ett drygt år sedan, blev allt mkt konstigare. Jag och hanna var fortfarande bra vänner, men det blev mkt bråk. Under halloween svek jag en vän totalt, som nu förlåtigt mej. Villket bevisar villken stark vänskap skolan ger oss. Jag och hanna var oxå ovänner under en längre tid, 4-5 månader. Men nu är vi mkt bra vänner igen. Och det vänner jag har i skolan, det ör bland det bästa. Hanna, Frida, Tess, Sandra. Emma, Linn, Lollo och Erika. Jag hadde inte klarat mig utan dom.

Och om ett år försvinner som. Jag kommer träffa dom mycket fortfarande, men inte lika mycket. Och det känns hemskt. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan dessa tjejer. Ibland, under rasterna, när vi sitter mkt folk och pratar, skrattar, och har kul, brukar jag backa 10 meter. Och bara titta. Jag älskar det, mina vänner, hur det är. Mina vänner ar allt, jag vågar unte tänka på när jag börjar gymnasiet med nya vänner och lärare, och saker.
But hey, i guess it's like first grade agian.


Best friends. And i see you eithout school.


spotlighton.blogg.se

efter minst ett halvårs tjatande från min sida om villken guldgruva det e, har frida precis skaffat blogg.

www.spotlighton.blogg.se

och för att ni int5e ska bli förvirrade som jag; bloggen äe inte sponsrad av spotlighht, hon har vara ett fyndigt namn!

pussar, ida!

MY.

Hos kusinvitamin nu, mysanpysen (: har varigt hör sen typ tre i eftermiddags, och det har ´vatt stressigt stresit. Eller inte. V har kolat teve, my har sovigt. MEN nu vid nio stack vi till Maxi, & köpte bröd, isglass, saft, och kakor. yuup..... Så, ja, det var väl typ dt, men i förrigår va jag & hanna i stallet, och sen träffa vi Linn & Lollo & jag på bio. Terminator. Vara typ t¨vå timmar, det tog 1.5 för mig att komma på att skiten var forsättningen på en serie som gått på 6;an tidigare; Terminator the sarah connor cronicels, eller hur det stavas. Jag blanda ihop det med transformers, för den vil jag se ;D i alla fall, ingen film jag rekomenderar, hehe. men ska dra, poooosaaarrr! <3None

idaplida skulle...

3ec93ad505097888fb9cba8d3d41f1c9.png

Kolla varifrån!

idaplida skulle ge sig på att köra moppe idag, så körde hon rakt in i en stillastående skåpbil så moppen hamna över hennes ben. Idapida ska nu ner till stan och träffa sin minst lika klumpiga kusin - halt! Puss!


eating candy...

49925028d274548e634dfcc22c3b234b.png

Kolla varifrån!

eating candy right before bedtime results in no sleeping. Kisses and hugs, love! Ida.


hos hannapyttipanna (:

hos hanna nu, landa nyss här, & ska snart dra iväg igen! ;p så puss, vui hörs när jag kommer hem! :* <3

hos hannapyttipanna,...

0-76c810281d42e9abf59b8fafbf232d5b.png

Kolla varifrån!

hos hannapyttipanna, bloggar därifrån, puss!


Skola.

Skola nu, måste jobba. uppdaterar snart, puss!


Hihi (a) <3


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

RSS 2.0