Ny design =)

Hejhejhej&massa hej.

Allt bra? (jag tror jag börjar minst ett inlägg om dan med den repliken... haha) Jag vet att jag inte bloggat idag, men andledningen är att jag glömde mitt lösenord till bloggen för jag byta igårkväll, haha. Så, jag glömmer inte er! =) Nu sitter jag bara & lyssnar på musik, käkar marabou, dricker cocca, och ser MTV. Emmalanåt. Jag tänkte bara kolla för Kenza var VJ, och jag gillar verkligen henne, söt, smart, stark, snäll, ja, hon är en liten förebild, tihi. Men programen är ju riktit bra! hahaha. Ex, the hills, my supersweet sixteen, Hogan Knows Best, Brook Knows Best, ja, dom har många bra program (=.


Annars idag, så har jag inte gjort så mkt. Vakna runt tolv, sen hjälpte jag min bror att städa hans rum, för det va skitit & jag var uttråkad. Sen har jag gjort ny bloggdesign, helt själv. *stolt*. har lite att fixa fortfarande, sen kommer det bli perfekt =D. Jag kommer probably tröttna om typ en vecka igen. haha. men ändå. en kom Isaac's (min bror) kompis Milton hit, så ikväll blir det bara hemma, för jag måste passa dom två, då pappa e iväg. Lite synd, menmen! Har ändå massa saker att göra, har spanskaprov näste fredag, en svenska "uppsats" som ska in på måndag, & nästa tisdag ärre SO- prov, så har plugg och så med. Gud, vad jag längtar till sommarlovet, sen har jag bara ett år kvar! Jag ska vänta ett år med gymnasjet har jag bästemmt, syster gjorde ju det! And she turned out fine. At least with school. The rest is.... un relative. haha. får väl hoppas att mitt läsarantal har typ 20dubblats till dess, får väl ligga i och skriva mkt och intressant så! just nu har jag för det mesta runt 100 läsare om dagen, men det räcker ju inte om man ska göra som Kenza, Isabella,  mfl och leva på det. hahaha, keep on dreaming. menmen, man kan väl få önska? 


Nu kom det upp något jävla fjortisdunk i spelistan & högtalarna, så ska ändra det, vi hörs babes!


Btw, natta, jag finns för dig och älskar dig, alltid, tre på dagen likväl som två på natten, du är verkligen underbar, och låt inte detta knäcka dig, tilsammans klarar vi allt. <3 //din ida <3

090227

HEJ!

allt bra? jag vet att jag inte uppdaterat idag, men jag har ju vatt i skolan hela dagen, och sen hem & hjälpt min bror och så. slutar nt förren nästan halv fyra idag, det suger -.- hahaha.

Iaf, så vakna jag runt tjuhe i sju istället för tie över sex, så jag hann inte uppdatera imorse. Haha, ;p Sen skolan, hade prov i hemkunskap, gick väl bra? AHAHAHA. nä, men jag venne, sen svenska, utvärdering, spanska, idrott, hem, hjälpte min bror med sitt typ skåp, glode lite Gilmore Girls, sen kom pappa så åt vi, sen sitter jag ju här, och gör.. ingenting? haha. nä men msn och lite så, hahaha. Jag hadde inte så mkt att skriva om idag, eller, jag e ganska trött, så jag pallar inte skriva mer. haha. men vi hörs ikväll, pussen <3

LYCKAT IDA!

Hahahahahahahahaha, okej, så klockan blev liiite mer än tre innan jag kom hem. MEN! det är bara  för att jag skulle åka med min bror hem från skolan på bussen av ngn andledning jag inte kom ihåg då, så fick han kvarsittning, så palla jag inte vänta, så jag åkte buss tsm med en kompis så fick han åka senare. När jag var nästan framme vid ytterdörrren hemma, kom jag på vrf jag skulle åka med min bror.... Jag hadde ingen nyckel. smaartidaa! så var jag hemma vid halvtre, pappa kunde inte köra från jobb då, och min bror, ja, han hadde ju kvarsittning. Så jag stod där och vänta i en halvtimme, så prata jag med min bror, hans sån sluta strax efter tre. YES! sa ju jag typ, för då skulle han va hemma typ tjugerövertre, och en kvart - tjugominuter e inte så länge (?).... Iaf, så när han skulle åka bussen hem, hadde han tapat sitt busskort. Villker han inte mårkte förren typ tioövertre när bussen kom. Så ringde han pappa, så körde pappa efter typ en kvart. Så tar det en kvart till skolan, & sen en kvart hem. så runt kvart/tjugoi fyra kom dom, pappa&bror, med nyckel. Drygt en timme stod jag där ute, kallt? somfan!


Annars har dagen vatt soft, men min mobilväckarklockaalarm (ngn som vet om de e ett ord?) ringde nte imorse... haha. Så pappa väckte mig 7.15 när jag skulle gå upp 6.15. BRA JOBBAT IDA! haha. Sen va jag i ´skolan, men va sen pga att det va ngn trafikolycka på motorvögen, så det tog typ 25 min istället för 10. Skittråjit? jafan. Sen hadde jag träslöjd, haha, jag brukar aldrig jobba där typ, så jorde jag det idag, för jag skulle bara sandpappra en sån träsak, så jan, min lärare då, han bara kom och kolla bara; jobba bättre & så, så tog han träsaken & kolla hur mkt jag jobbat, så varre ju bra, så han ba; ja, men det va väl gansa okej ändå, sånt cepe. hahaha, så knäck han blev :p... haha. Sen egnelska, Matte, lunch, bild, NO. Lite sådär lagom tråkigt. Sen träffa jag Elin-Pelin, som praoa hos ettorna på vår skolan, kul, jag har saknar dig snäckan (: <3


Sen åkte jag då hem, & hela den historien bprde ni ju veta nu, om ni läst det i början. annars; synd. Haha. Men när jag kom in fick jag laga mat till mig & min bror. Pasta&Snitczel m beanerisås. haha, (y). Sen såg vi Gilmore Girls, simpson, that 70's show, & lite så :p Sen bara datan, & så. Har suttit med detta inlägget i typ enhalvtimme, för det e vänner på teve, så jag pausar typ i tie minuter efter stycke, HAHA. iaf, nu ska jag kolla på det okeeeeejj?

PUSSEN&KRAMEN! <3<3

Hej!

nu e jag friskfriskfrisk =D. haha. mitt internet har inte funkat, därför jag inte uppdatertat. Jag börjar om tio minuter, ska ha bild, sen no, så jag hinner inte skriva så mkt. Internet hos pappa är iaf fixat nu, så jag kan uppdatera när jag kommer hem runt tre tiden.


Under dagarna jag vatt sjuk har iaf nt så mkt hänt, bara legat & såvit och så. Hittat lite saker på asos.com jag ska köpa med, =) så fort jag får pengar, mina venner. Då jävlar. Lite av det jag posta i förrförra inlägget typ, ska jag klicka hem =D nu måste jag gå & har ju bild i en annan sal. Typ andra änden av skolan, haha, Vi hös sen, Loveya!
PUSSEEEN! <3

hejhej!

i'm still sick.... mår sjukt dåligt. har inget att uppdtera om,sitter ju ba & ser tv& sover& så, haha,

hoppas allt e bra med er, så hörs vi, pussheej <3


sjuk.

förlåt at jag inte uppdaterat, sjuk. hörs imon, puss.

go.... Morrn?

hahahaha, hej på er !  =D

andledingen till att jag inte blogga igårkväll, var att jag mådde skit!jeppjepp, igår tyå när jag hadde skrivit klart senste inlägget, fick jag skitont i huvet&mådde as! Så jag sommna redan vid åtta, så som jag mådde :-/ jag vakna dock strax efter tolv, satte mig upp i sängen,och åt upp min choklad, sen sommna jag igen.... hahaha. Idag vaknade jag runt typ halv tre? fyfan va klänge man sover då? om mansommnar åtta aassssååå! Jag mår skit, hatar ljuset för det ger mig huveveeerrk. jag har ba legat och kollat dansk tv3 & norsk tv3,d e ba dom som har bra program nu på söndaseftrermiddan. Mår skit, så jag orkar ikke skriva mer nu. Mår sjukt illa md, så jag säger inte puss för jag vill inte smitta er! hahaha

kram!<3

DETTA HADDE VARIGT MER ÄN VÄLKOMMET I MIN BREVLÅDA;

(klicka på bilderna för att göra dom större, och på <-- för att komma tbx.)


Från Nelly.com
 Shorts från Hilfiger Denim, bild från nelly.com


Från Nelly.com Klänning från Rare Fasihon, bild från nelly.com (länkar ovan)


Från Nelly.comBikini från Vitamin A, bild från Nelly.com (länkar ovan)


från la redoute Linne från La Redout.


Från Jofama by Kenza   Jacka från Jofama by Kenza. <3

Puss! <3

Hej.

Förlåt, för kass uppdatering, men jag lura mig själv till att jag hadde uppdaterat, imorse. AHAHA, så va ju ikke fallet! uppdaterar nu iaaalllaaa faaal. :p.

dagen har vatt lungn, jag e trött. förlåt för tråkig blogg idag, nui ska jag dampa för jag inte kan fixa header, puss! <3

090220 - HEJ!

allt bra? (y) vad har ni gjort idag?

jag vakna då runt tio elr så, sen satt jag vid datan & så, sen körde vi till hbg =D. först klippt mamma och hannah sig, medan jag va på stan md en vän. sen åkte vi till wela =D jag köpte min jeansjacka =D gryymmmtt fin, langar upp en bild imon =D sen har jag ägnat kvällen åt att hitta PS provskit, men det funkar inte. Fett sur? nu e det på G iaf, tänkte fixa en ny, fin header i de.

Just nu sitter jag & chattar med Nadja.fett kul asså. Jag älskar dig hjärtat <3 just nu ser vår konversation ut typ såhär;
N -  JAG ÄLSKAR DIG, NANANANANANANANA
I - JAG ÄLSKAR DIG MER LALALALALALALALALA
N- LIFE IS NAJS,  NANANANANANANANANA
I- LIFE I GOOOODDD, LALALALALALALALA
N-  LIFE IS BAJS, NANANANANANANA
I- LIFE IS WHAT WE'RE LIVING LALALALALA

osv, osv ;p

och för er som inte fatta det, har jag döpt om Nadja t N och Ida (dvs jag) till I. Hon e bara för bra, nu ska jag återgå till at skriva med henne, puss så hörs vi imon!
<3

Gomorrn!

hej. allt bra? jag e trött (sällan?) men idag saka jag med mamma för hon ska klippa sig, sen ska jag e till att jag får min jeansjacka! MOHAHA. nä, men annars kommer jag på ngt att andvända mot henne, HAHAHAHA, snäll jag e va? ;p.
Igår, så hadde jag & nadja feeett kul på msn. jag tror jag kommer bli typ 200 år gammal nu (ett gott skratt förlånger livet?) med tanke på hur mkt jag skratta. AHAHA. Nu har jag typ precis vaknat, ska göra V mig & sånt, innan vi åker ;p....
men ni får ha det bra, så hörs vi sen! KRAMEN! <3

i'm smaart!

får du över tjugo är du EN ÄKTA blondin!
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratar.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratar.
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster -
[x] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat konstigt på mig .
Antal: 5
[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi .
[x] Jag försökte just sjunga dom . (aa)
[x] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.
Antal: 5
[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[x] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[ ] Jag är/har varit blond
[x] Folk har kallat dig senreagerad
[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
Antal: 3
[ ] Jag har försökt dricka något men märkt att de kommit från din näsa.
[ ] Jag har dreglat i sömnen xD
[/] Jag har somnat på en lektion.
[ ] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.
Antal: 1.5
[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[/] Folk går oftast iväg från mig och himlar med ögonen
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[x] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[ ] Jag har ätit ett kryp någon gång.-
Antal: 2½
[x] Jag gör denna gallup fast jag egentligen skulle göra något viktigt.-
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[x] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" förbannelsen .
[x] Jag har tappat fat,glas eller bestick.
Antal: 5

[x ] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina ända vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
Antal: 2
[x] Jag har fallit av en stol.
[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster. hehe
[x] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.
Antal: 3

Jag fick :ehhhmm,,,, 28.... TESTET LJUGER! sådetså!


Jag & Nadja är sjukt roliga ;D

Jag och Nadja är sjukt roliga. Vi ska äta rosa blåbär. Och hon har slutat knarka så hon e lägren Gloganet :D men nu är hon högren ett höghus. Och hon är sjuktsöt. BABY! :* <333333333333 

090219

Seg, trött dag
Seg, trött nu
Men imorrn blir det andra bullar, då jävlar ska jag hitta på ngt! 
PUSS!

Hola!

Typ, gomorrn? haha, jag vakna för typ en halvtimma sen, så det blir gomrnn för mig, det e bästevän som smittar, aldrig att hon går upp innan kl 2 en ledig dag haha. Men, hon e bäst, jag älskar henne, och i sommar ska vi ska utomlands och äga hela landet, höhö! Vi har faktist varit bästavänner hela våra liv, sen vi var beebiiisar, hahaha. Fast, då lekte vi ena sekunden, sen typ storbråka, och fem sekunder senare var vi superglada igen. Jättenormala här ja! (y).


Iaf, så ser dagen ganska trättsam (?) ut, hahaha. Jag e så fucking trött idag med att ja pallar ikke göra ngt! Ska gå och köpa pommes sen, sen typ kolla film & så hela dan? lagom kul? haha, nä, men d räcker (= ska se om pappa e borta ngn kväll med, för då vill nog typ Linn & co komma och sova, x-tra kul när han e iväg, hihi. m han e borta imon kanske, för då ska vi ändå in och kolla på min jeaaanssjaaackkaa =D jagälskar den, haha. Är det fressten ngn mer än jag som e så jävla tröt på vintern att dom bara vill spy? fyfan, vad jag hatar den! Och ändå, längtar jag till nästa - HAHA. nä, men det e ba för då kmr New Moon ut på bio. Den 11 november i USA, och dom försöker få det sammtidigt här i svenneland, haha. HoppashoppasHOPPAS! för er efterblivna mongo huve som inte vet det, så är New Moon den andra filmen i Twilight serien, på svenska heter boken ; när jag hör din röst. Den är, precis som Twilight & Eclipse & Breaking Dawn, amazing. iaf boken, och jag är säker på att filmen är lika bra. Och ja, jag tror oxå att jag börjar (börjar & börjar!) bli besatt av historien. Men jag älskar älskar älskar den. Och är det ngn som vet om man kan ha sån reunion med en teatergrupp? för, då ska jag se till att min kusins kompis teatergrupp har det, & att jag fpr komma =D för vetni? HAN GICK I SAMMA TEATERGRUPP SOM ROBERT PATTINSON! AHHHHHHHHHHHHH! jag typ dog när hon sa det. seriöst. kände för att börja gråta *besatt* menmen, that's life! Nu ska jag sätta upp twilight-posters & gå&köpa pommes, så hörs vi sen! pusseeen! <3


Jag, kanske ett halvår sedan? (= <3 Kanske att halvå sen? Nästan iaf (= ha det bra <3

Goooooooodnaaaat (=

nu ska jag snart sussa, ska ba se film först
vi hörs imon
puss

wtf?!

jag har gått runt halva kvällen och väntat på att Vänner ska börja då jag inte orkar ladda ner det. Sen ser jag att klockan är tjugo över nio. WTF? det va för ca tre timmar sedan... Nu känner jag mig något blåst.... aja, nu ska jag ringa en gammal klasskompis & se om vi ska ses imon, puss!

Människa,

lägg ner, pallar inte med dig asså!

090218

Hej!

vad har ni gjort idag? Jag gick upp klockan elva, gjorde v mig och satt vid datorn tills typ två, sen skulle vi åka in till hbg, min bror skulle på bio, & jag skulle kanske ;p nu blev det ingen bio för mig, utan jag åkte först till wela med mamma, sen träffa jag en kompis där  som jag gick runt litta md =) Jag hitta inget som passa typ, (iaf nt som passa plånkan, hahaha!), men jag köpte typ et koralrosa nagellack frn depend, (skitsnyggt sen när jag får min jeansjacka av mamma, skulle kolla på den på fredag, yey!), ett guldaktigt i diadem i "järn" frn ur&peen, och ett svart, det oxå i "järn" frn ur&peen. Lägger upp bild sen, inte för att det e ngt att se, utan "bara för att!" 


Mamma hämta mig runt sex på wela, så köpte vi goodiis på coop, men jag har glömt mitt i bilen, :-/ hahaha. Får gå ut & hämta det sen ;p. Vi hämta min bror på bion, sen körde vi till wela igen för att köpa jacka till han. Efter det körde vi hem, och nu sitter jag och bloggar, hahaha, Vi hörs sen, puss!


btw; inlägget blev inte så långt pga att jag hadde skrivit ett mkt längre, som försvann, sp jag blev skitsur och skrev ett kortare, tihi. Puusseen!

Hej!

Vad händer med er då? Jag har hittils inte gjort ngt idag. Men ikväll kanske det bli bio-pio. Skulle gått med Sanni-Panni-Banni, men hon fick ikke! :-/


jut nu jävlas jag med tess, för vi ska gå! men hon ska på tennis, det suger.

måste gå

puss

Film =)

Hej.

nu ska jag se twilight för 139;gg, sen ska jag sussa, hörs imooon!


puss

Vit...

okej, nu e rutan vit istället.... men det hjälpaer ju fan nt mig!

(N) FAAN!

asså, fan, jag skulle precis lägga upp en ny hedaer - tror ni inte jag lyckas ta bort den gamla utan att lägga upp den nya då? vavavava? klart! så nú e där en svart ruta.... får fixa det sen, pöss!

Hola!

allt bra? jag sitter bara & dricker cola och har almmänt tråkit nu, precis som jag gjort hela dan ;p får bli litta ändring på de va? :p

jaja var har ni gjort idaag då? jag palla inte göra ngt med blogggdesingnen, har vatt trött :O haha. men om ett tag så, då jävlar ska ni se design så det smäller! HAHAHA. '

men nu ska jag ringa och boka upp mig imon så det inte blir en till traderöve dag

puss!

Gah!

Heregguud, jag vil så gärna ha sommar nununu! Jag älskar sommaren, den e så jävla perfekt. Men sammtidit som jag längtar till en sommar med sol, bad, grill, fest & värme altihop med vänner, så vet jag att jag kommer spendera halva sommaren här. På mitt rum med min laptop. Fyfan vad jag hatar att bo i vejby. Fanfanfanfanfan! Varför gick jag med på den för nästen 2 år sen? asså, fan, vad jag hatar detta. Hoppas bara det blir som vi hadde tänkt med mamma. Vad d e är dock en liten hemlis änsålänge, tihi. Nä, men ge mig sommarn! NU!

pöss!
I

GOOOMOOORRRNNN!

Eller ja, gomorrn & gomorrn, klockan är ju runt halv ett atm..


Hur ser eran dag ut då? Jag ska bara vara hemma & sova typ, för jag e så jäävlaa trött. En kompis ringde och väckte mig runt 6 imorse, sen har jag bara sms;at tills för typ en timme sen, då gick jag upp. Idag kännes som en sån trött, sur dag, då man bara vaknar typ förbannad, Eller ja så, vi vet. Dono Y, men så ärre! Så, idag ska jag försöka ge mig på lite bloggdesigen, tithi. Jag ska nog även registrera mina bloggar, (jag har ju den om twilight oxå=), funkar inte att länka men den finns ju i länkar i bloggmenyn annars =:) på ngt sånt reklamföretag, lite extra pengar där, tihi. Men, jag måste verkligen fixa med designen på twilightbloggen, den ser riktigt kass ut! Jag har btw redan börjat med designen här, ser ni? Klocka & Bloggvärde =D *stolt* men nu e d så, att när jag hadde lagt in klocka efter sökrutan i bloggen, så hamna den lilla sök-knappen under klockan, hahaha. Vet nt hur jag lyckas, men det fixar väl sig sen, eller, jag får fixa det det sen!


Nu ska jag göra ngt annat, men vi hörs snart igen, puss!

Ida

Godnatt!

Nä, nu börjar jag bli lite trött, så ska sova! Vi hörs imon när jag vaknat, puss! (-:  <3

14 februari ;p

hej bloggen :-)


allt bra? jag har det bra, sorry att jag inte uppdaterat, men, det har heöt enkelt inte fúnnits ngt att updatera om, tihi. eller, iaf inte idag. igår när jag kom hem ocg satte mig i soffan, palla jag inte gå upp två trappor hos pappa,(jag bor på vinden) till min data. Sen har pappa typ dumpat trådlöst internet, så jag måste ta med mig en sån sladd varje gång jag ska ha internet på mitt rum,ch jag orka inte släpa upp den, så, ja, det var därför jag inte uppdatera, töhö ;p




igår va det iaf kul, jag gjorde typ inget på dagen, sen vid fem hämta mammi mig och så åkte vi till min kuson, Cassandra, som fylde arton =) grattis kusse, jag älskar dig! Förs när vi kom dit, så åt dom typ paj, men jag hadde redan ätet pankokor hemma, haha. Sen gick jag och Cassandra och räkna pengarna hon fått, minns inte exakt hur mkt, men det va mkt iaf! =D. Efter det, satt vi typ bara på hennes rum, jag fasna för hennes data, den typ loggar in på typ bdb, konton, och sånt med en sån fingerigenkännelse saknelak ;p skiitcoool, hahahaha. Men både hon & mina morbröd, reta mig för det ;p men, jaja, så ärre!Sern bara vi kolla lite ¨på tv, satt vid datan, och snacka =).. Sen sjusa hon mig typ hem så jag slapp gå :) tack ;p



Imorse vakna jag runt elwa, sen glodde jag bara på teve. Pappa kom hem & åt pizza med mig&min bror, sen åkte han & jobba igen ;-p  jag palla verkligen inte göra ngt, men åkte in till stan & fika md en kompiis ;p baka kladkaka till min bror oxå, typ fett gott? Sen hämta mamma oss hos pappa, sen åkte vi och handla, köpte ett flak med läääsk, fett goott! nä, nu ska jag gå & tjata på mamma att jag vill äta seml

not right now....

Hej

kan


inte


uppdatera


nu


hörs


sen


puss!


<3


090215

Hejsaaan,



allt bra med er dåh? här e d fiint, bara lite  (läs;mktmktmkt!) trött. haha. ska snart göra v mig, eller om typ en halv timme, för kl halv 4 hämtar mammi mig så ska vi till min kussin, hon fyller 18 så vi ska fira henne lite ;p. Sen efter det, så ska jag (noog) åka till Love and Light festivalen med Linn&Sandra. Men jag har nt sp mkt mer att äga, vi hörs när jag kmr hem, kram!

ida <3

@ linns!

Heeeey,

@ linn's house atm, fett kul ;D Sandra e åsså här, hon kom 6;a på medly 200 och 3;a 100 bröstsimm  och fick ennu två medaljer, hon sitter nu här & bablar om nesta final, och ett åt äldre, och blablabla! jag ville bara veta om du vann snäckan! <3

aja, nui har vi etit litta choklad, och kollat melodifestivalen (?) sandra e uberkäääär i Måns Zelmerlöw. Serre. &! hennes idol e Amy Dimon, serre. Men, nu ska jag gå!


PUSS!

Ida, Sandra&Linn <3

090214

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Alt bra? vad har ni gjort idag? jag har gjort aboslut ingenting hittils, lite sådär lagom kul (y). Nä, men jag har städatt lite och suttit vid datan... Ikvl, eller ja, typ nu snart, ska jag Tilll Linn, sandra kmr oxå dit. Ska sova där & så, vi ska väl inte göra ngt speciellt tror jag, utan ba typ TV och sånt, men det ska bli fett kul, för det kmr alltid upp ngt cepe vi hittar på ;D, haha. Men nu så ska jag packa litta kläder, vi hörs nog när jag e hos linn!
Puss!



BTW! GRATTIS AMANDA, HOPPAS DU HAR EN BÄST FEMTONÅRSDAG, JAG ÄLSKAR DIG! <3

Happy Valentines Day!

Glad alla hjärtans dag alla! <3

hihi.

<3

GoMooorrn!

Heeeeeeelllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Fyfanihelvete vad trött jag är! pappa väckte mig nu runt elva, men jik upp nu, typ kvart i tolv (sccchh!) men, det e aldes för tidit!


Idag har jag inte bästemmt vad jag ska göra, men jag tror att det blir Linn&Sandra lite senare eftermidda/kväll. KulKul (y) =D men sandy-pandy har simmtävling nu, som börja åtta i morse, och om hon går vidare, villket jag är typ säker på att hon gör, jag tror hon har runt 90 medaljer & Pokaler nu, så slutar nt den förren typ sju ikvl, gissar jag. Menmen, så ärre! Vad ska ni göra idag då ? Hoppas ni får tråkiit. Eller, okej då (!), hoppas ni har en bra dag!

Puss!

Ida <3<3

Gönatt!

Gonatt, nu ska jag sussa (en löng, blir nog lite twilight först, men sccchhh!!)mtp att pappa vekker mig kl 11 imon, annars rk han jag sover bort hela dan.

gonatt!
ida <3

Förlåt.

För typ fyra månader sedan svek jag en vän riktigt mkt. Hon har alltid funnits där för mig, och jag har alltid kunnat prata med henne om allt. Men jag svek henne, gick bakom ryggen på en av det bästa vänner jag någonsin haft. Men, jag ångrar mig också mkt. Väldigt mkt. För jag har kännt henne i hela mitt liv, och även om vi, precis som alla vänner bråkat och har haft månader då vi inte varigt lika nära vänner, känns det väldigt tomt utan henne. För hon är en sån himla bra vän, och hon är verkligen allt från topp till tå. Jag vet att jag bett om ursäkt tusen gånger på hundra olika sett utanframgång, men du vet inte hur glad jag blev hos frida när du gav mig en sked - eller på isen när du drog upp mig när jag lyckats ramla stillstående. För, jag tror att du förlåter mig lite åt gången då. Och att jag snart får tillbax en av mina bästa vänner. För det är du, en av dom bästa. Jag vet inte varför jag gjorde som jag gjorde, men jag gjorde det, och jag vet att jag gjorde fel. Jag har så många minnen från oss, både från när va var små bebbar som du säger ("bebbisar", små) och från nu. Jag saknar dom tiderna, för vi hade så himla roligt, och vi kunde prata om allt. Jag kan skriva ett hur långt inlägg som helst om våra minnen, hur mkt jag ångrar mig, och saknar dig. Men jag gissar att allt jag vill säga är som rubriken;
Förlåt Emma, Föråt. Jag älskar dig.

Ida Weberg.

090213

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, heeeeeeeeeeeej, & heeeeeeeej. Allt bra? Hoppas jag iaf. Gjort idag? Jag har ju vatt i skolaaan, lagom långtråkigt?

Jag drömde faktist att jag vakna då runt 6 imorse, så när pappa skrek på mig kvart över sju blev man ju lite sådär lagom stressad..... Vettefan hur jag lyckas, men dat gjör jag iaf! Sen när jag kom till skolan hade vi prov i hemkunskap, haha. Laga typ valfri mat? Aja, jag & tessan & lina laga iaf typ stekt bröd med tomat och basilika ti förättt, (haha?) Hasselbackspotatis med fleskfile men jag fick qornfile istället (mtp att jag e veg? om ni ikke viiiiste! haha) och tessisås & sen till efterett Vaniljglass med ungsbakade (haha? kan man sä så om bär? HAHA.) bär & smält choklad och gräddeee!
Hahahahaha. Halvt lyckat, halvt inte? ;p.


Sen, i skolan, hade vi svenska, fyfan vad jobbig hon e svenskaläraren, asså, jag swer! Skulle skriva en sån typ historia om att man blev skeppsbruten elr iaf hamna på en öde ö. Lollos handlar om en svart Lolllo hennes & hennes syster som säljer pärlor som dom fick av dom vite och blir sedan kidnappad elr såld elr vad det va, asså Lollo blir det. Jag tkr det låter lite bra. Min handlar om mig, sandra, lollo, frida, emma & linn som åker batmobil utför ett stup i Los Angles och batmobilen tranformeras till en bil med luftkuddar under & racerfart  som tar oss till en obebbod Hawaii ö, innan båtbilen flyter iväg....   -.-, lite lagom med fantasi? Haha.


Efter det hadde vi lunch, spanska, idrott, och sen sluta vi typ tre. Jag kom då på att jag inte hade ngt busskort, och inga pengar, så pappa fick komma & hemtaa mig ;p Så körde vi och handla, sen hem, prata tele lite med Nattis, sen så har jag inte gjort mer idag. Nu typ, bdb, msn, sms:ar, bloggar, och lite så! haha. Idag ska jag köra ingenting, för jag ör så jääävlaa trött!  Men vi hörs Ikväll!

Ida <3

Lagom tråkigt?


Pappa har några kompis som bor på råå. (vi i rydebäck, så jag tror det e typ en mil härifrån)

Pappa: - Jag prata med hasse precis, han undra om du kunde byta skiva?
Jag: - va? var är dom? e dom här elr?
P: -nä, dom är hemma.
J- : okej... varför vill dom då att jag ska byta skiva?
P: - dom börjar bli lite trött på denna.
J: -  men dom var väl hemma på råå? då hör dom inte vad jag spelar? eller, har lånat skiva här eller vad?
P: -  Nä! Jag menar att du spelar så jävla högt att hasse hör det inne på råå! Det är inte ens roligt att skoja med dig, för du fattar inte!
J: - ok,(lite smått förvirad)

Men tråkig han e ?

Btw så ska dom ha ett x-tra föräldrarmöte pga att vi bråkar. tjejerna i klassen asså. Lagom moget av lärarna när vi sagt att vi inte vill lösa det? NEJ, ska jag ta att tala om! Men, endå. Nu ska jag gå, vi hörs snart!

Puuusseen!
ida <3

No internet!

Filåt för den dåliah uppdateringen, men internet funkar typ inte. Skriver mer sen, pusshej



Ida ♥

no ;p

Har no nu. Hatar? Men jag & Erika Pika Jobbar med NO :D & jag har fått henne att se twilight på lörda, Fnniiiiiizz!
Men nu ska jag gå, vi hörs ikväll!
Löve!
Ida <3<3

R-A-S-T

Yesyes, rast nu! 

Jag vet jag vet, dååååliiiiig updatering : /, men, jag uppdaterar nu ;p

Igår då, vakna jag vid typ kartöverfem, palla? Sen vid kvartöversju så åkte vi in då, mamma skulle jobba&isaac i skolan. & jag på skrisko&badminton : / haha. Träffa då Lollo på brunnen, sen åkte vi in till Ishallen tsm med Linn. Vi kom dit, så trodde vi vi missat nästa buss som vi skulle byta till, (på statena, väldigt låååångt från ishallen, *host*) Men, det var den som var sen, så vi hann :-). Sen kom vi dit, klätra igenom ett staket, & var framme vid ishallen ;p. När vi va dääär, så skulle vi då ge oss ut på isen...... Jag suger ju på att åka sånt, men så höll Tessan i Sandra som kan åka, ch Emma i Frida som kan åka. Och frida såg ut som en riktig isprinsessa, bilder kmr :-) Men så höll jag i Tess, som höll i Sandra, så åkte jag med dom :-D meeeen, så ramla jag. Och drog med mig Tess. Hahahahaahhaah, flabbasönder? Me sen när jag ställt mig upp, ramla jag nästa igen, men Frida,. Sandra&Emma höll mig, tihi (a). Jag ramla typ 4 gg till, men, jag bröt inga ben ijf :-D.

Sen drog vi till Donken, (y).. POMMEES! Fett kul, åt pommes & Cola, McFlurry, sen blev jag feeeeeettt sugen på Negerbolle :D men det finns ju inte på deonkken, näjbnäj, så jag jik övet till typ Statioil. Men där va dom slut :-/ Så köpte Cola&Twister, :D Glass mitt i vanten, Yesbaby! Sen bara vi satt där i smlgt 2 timmar, sen badminton! Spela med Lina mot linn&Lollo, jag träffa fktist bollen! :-) Sen, så efter badmintonen och lite kollande på Tess&Sandras Tennis mot Genco och simon (sandra&Tess ägde ut dom! jag svär!) så drog jag hem med Linn&Lollo & såg Gossip Girl, kolla lite på Ocenance Eleven (stavning?) sen drog jag på konfa ;-p  Liiite sen, men skitsamma! Jag prata btw som en kråka igår, Lollo trodde jag hade svalt en och enligt frida lät jag som en ko! Tack babe, tack!


Nu e det då tisfag, so dagen, hatar? jafan! Men jag uppdaterar om idag när jag kommer hem till pappi, runt sex hörs vi nog, om inte innan! Ha det bra,

Puss

Ida <3

Grattis!



Grattis Steffi!

Inte setts på år, mer än festivalen snabbt i sommras, men,jag saknar dig&älskar dig,puss <3

090209

Hej,

allt bra? här förtfarane fett hes. iaf då hinner jag inte uppdatera nu, men vi hörs om ett tag!

ida

Heeeeeelloooooo!

Hej :-)

e de med er? jag kan prata så man förstår mig, jag svär! yesyes, knappt hes nu, *stoltsomfan*, men vi fårse hur länge det håller mtp att jag ska åka skirisko idag. Sen ska vi ba snabbt till donken, sen e det Badminton..... Skjutmig.  Aja, så ärre!

Nu ska jag snart åka, ska träffa Lollo typ 8 på brunnen, sen åker vi buss till ishallen. ;-p men, vi hörs närjag kommer hem om jag inte lyckas mobilblogga, puss!

Ida<3

090208

Heeeeej,hej,hej&hej.

Huuuuuuuuuuur mår  niiiii? här edet halbra, röstenblirbara värre&värre, när jag ringde lollo fick jag komentaren"varför låter det som du har svalt en kråka?" haha, thanx for den babe <3, hostar som en gris, eller gnu som sandra sär,och är fede trött, vakna tidit imorse. 

Jag tänkte fråga, om det var någon som visste var man kunde hitta någon som gör fina bloggdesigner? gärna gratis, tihi.  Min e gaaanskaaaa tråkig, och villhitta någopn fin, men jag blir galen påkoder &  sånt,så jag förstör alltid. Jag har lyckets lite med den här sidan, som ger mkt bra tips, men ja kan helt enkelt inte! ;p

Men nu ska jag gå,vi hörs imorron!
Kram
Ida Weberg <3

Go & glad....

.....kexchoklad! yesyes, de e de som gäller nu gott? afan! Idag har det inte hänt mkt,har vat med mammi hos hennes kopis ameli,förjag är typöverförskyld,såjag pallar inge annat. Nu e jag hemma,ska köpa halstabletter, bloggar mer sen

ida <3

Gomorrn!

Gomon på er! Nu är rösten snart helt borta... Fridas fel! Hatar att va förskyld..

Aja! idag tror jag inte det e så mkt som händer, ska typ hemta skirsko&kläder, ska & åka skrisko imon med skolan.... wish me luck. har svåtog att hålla balansen på en vanli trottoar... Isen, not a good idea! aja, men så ärre! nu mpste jag skynda, vi hörs om nprra timmar

ida <3

Hörs imon!

Ville bara säga gonat; gonaatt! Vi hörs  imon, jag åker typ vid 11 imon bitti, men kanske hinner jag uppdatera. Annars närjag kommer hem

löve&sussagott.
ida <3

Frida suuugeeer!

Jag svär. Hon vägrar skicka bilderna jag ska ha till hennes header, och jag skjuter snart henne :-). haha. men ska fråga igen när hon loggar in på emesen, höhö ;p

för er som ville veta, har jag btw fede ont i min hals. MHHMMM! kan knappt prata. ;-/ btwngn som vet om banken har öppet imon? vill fix itt kort nununununununu!!!  jag tror jag dör snart, vad det nu har msag. Hahahahahahahaha, just. jag prata med Lollo typ ngn dag,
jag bara; åå, visste du att robert pattinson inte har bruna ögon igentlien? 
- jaa, jag läste det.
-jaha, okej varrå?  min twilight blogg? :-D (hon e typ,,,, imot den,höhö)
-ja! jag svär, sida hemsöker mig. Jag fick en sån lapp av dig där du hadde stavat det,såförst la den påbordet, så såg jag den, sen så slängde jag den på golvet, så fasna den under min strumpa! den hemsöker mig. så jag var tvungen att gå in.....
- hahahaha ok.

Tråkit kanske,men vår typ av humor.

ärre ngn so kan tyska? som vet vad " Briss Zum Morgengrauen" betyder? vavavava? för det står på min twilightposter nr1. som jag älskar mest.  Men nu ska jag gå, vi hörs ikväll tror jag!

Love
Ida <3

internet vatt paj....

drf den dålia uppdateringen., skriver mer sen, sjuk.

hejdååå

ida

090206

Heejsan!

Hur e det med er då? jag e i skolaaan. Tråkit? JAFAN! Förlåt att jag inte uppdaterat, men jag har hel tenkelt inte haft tid, lust, elller ngt kul att blogga om :p

Har hafr hem&kunsomentkunkskap som dom kallar det - HAHA. men iaf,semlöööör, fett gott, jag&linis äger på att baka, jag svär! senså gick vi tbx till skolan, hadde äkli svenska, -.- skulle skriva en saga om att man ska bli fast på en öde ö, och blablablablaa! idetorka. ;p NUUU e det lunch, sen uyvärdering, städa, spanska, jym,pa, hem. Vi hör vid fyra!
Love
Ida

Me ;-)

nutid

namn: Ida Weberg
född: 1994-11-29
bor: lite överallt, men mest i vejby&rydebäck.
skola: västara ramlöööösa
hårfärg: brun
ögonfärg: gröööööön - Precis som Kristen Stewart =D
syskon: Bror, 2 systrar.
civilstatus: tss.....


framtid

namn: Ida Pattinson Weberg (fniss!)
bor: I mitt hus
hårfärg: prbbly brun.
ögonfärg: grön?
civilstatus: gift med Robert Pattinson <3
jobb: vene.


Aja, nu ska jag fixa en blogg till Frida-plida (fniss!)

love

ida <3<3<3


I'm still alive, bitches!

Jag lever. Knappt. Jävligt förkyld, därför den dålia uppdateringen. Ska sussa nu&sova bort min förskyldning. Vi hörs imon,då ska ni fåse min ny tapeterade vägg, höhö.

en (precis levande) dödsförskyld Ida <33

090203 ;-)

Heeeeeeej ;D

Allt bra? Tisdag idagdå, Hemskt stavas det. MHM. So typ hela dan?

Hann inte skriva igår när jag kom hem. Men iaf, så får jag göra det idag istället mtp att jag ska sova hos mormor ikväll, för jag börjar inte förren halvett, och palla åka hemifrån typ kvart över sju med mamma & dom då? Nej säger jag bara. Sp jag sover dääär :-) ochochoch mina twilightsaker va hemma hos mamma igår!!!! :D:D:D jag lovar, dom var superfina,. ååå jag älskar doom! Klockan är atm 13.06, men när jag e klart tror jag tbh att den kmr va lite mer, höhö. Jag hatar dessa tangentborden, hatarhatarHATAR! hömhömhöm. Nävetduvad, nu ska jag gå. Vi hörs imon,

Love

Ida <3<3<3

;-)

Hallu!

Nu slutar jag snart skolan, höhö. Klockan är 13:22 atm, men jag tror tbh att klockan kommer va mer när jag skrivit klart detta fem raders inlägg, höhö. Vi har just nu en diskution här om hurvida oskar e Lik Chad Michel Murray (stavfel?) eller inte. Jag tkr nä. Lollo tkr ja. höhö. menmen, så ärre! Iaf, så måste jag gå, men vi hörs vid sju när jag kommer hem efter konfan :/ haha.

love

ida <3<3 

090202

Hallu! :-)

E det med er dååå? Bra här, sitter i skolan, och DET SUGER.  både skolan & tangentborden här, hatar tanjentbort till stationära datorer  -.- haha, mkt till problem ;-)

Iaf, så tyå försåv jag mig idag. För jag orka inte gå upp, haha. Så jag sovde lite mer. jaja. Sen skolan dårrå, sitter här nu med Frida brevi, försökte precis föklara ngt om bloggar för henne, men iq:n ligger på ungefär samma som en, ekorre? haha. (hon vet inte vad en blogg e.) men nu börjar jag

hejdå <3<3<3


090201

Hellu! Sry att jag inte uppdaterat idag, men jag har inte gjort så mkt, & har drf inte haft mkt att skriva om, hihi (a)

Iaf, så vakanade jag & Sandra & Lollo runt elva, efter att ha spelat kort till typ två igår kväll, så det blev inte sådär sen, ;-). Sen gick vi upp, gjorde frulle, åt, dom packa, mm.

Sen skulle vi till stranden och grilla korv, höhö, Sandra blev sugen på korv, grillad, mitt i natten typ,  - hahaha- men så skulle dom ble hämtade typ vid tre, men så ville Lollo till wela med sin mamma stället, så hon ringde och sa det så dom blev hämtade vi halvtvå istället.. Kul?

Men sen så va jag tvungen att städa litta, sen la jag , mig och fortsatte läsa min käära Breaking Dawn, sen sommna jag (?) och vakna typ nu tbh... Men nu ska jag gå, har fett ont i huvet atm.

Vi hörs


ida <3


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

RSS 2.0